ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

25.09.2018

Newsletter

Η... "πρώτη" του Περιφερειακού Συμβουλίου!

Η πρώτη σύσκεψη προγραμματισμού και οργάνωσης του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας έγινε χτες Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Στη σύσκεψη, που φιλοξενήθηκε στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, έγινε αναλυτική συζήτηση για τις πρώτες ομάδες εργασίας που θα συγκροτηθούν από τα μέλη του καθώς και για τον Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας, που πρόκειται να καταρτισθεί. Επίσης, τα μέλη του αποφάσισαν να εγκαταστήσουν την έδρα του Συμβουλίου στο Ε.Ε.Θ., το οποίο θα παρέχει και τις σχετικές διευκολύνσεις σε χώρους και προσωπικό.
Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του Π.Ε.Σ.Κ.Μ. και Πρόεδρος του Ε.Ε.Θ. Μιχάλης Ζορπίδης, σύντομα θα διαμορφωθεί ένας χώρος εργασίας για την εξυπηρέτηση των μελών του Συμβουλίου, ενώ ήδη προετοιμάζεται και η ιστοσελίδα. Επίσης, πρότεινε να ζητηθούν συναντήσεις με την υφυπουργό Μακεδονίας- Θράκης, τους Υπουργούς Οικονομίας και Ανάπτυξης προκειμένου να τεθούν τα προβλήματα του κλάδου.
Στην παρέμβαση του ο αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, αρμόδιος για θέματα Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κώστας Γιουτίκας, μετέφερε την απόλυτη διάθεση στήριξης του Περιφερειάρχη Απ. Τζιτζικώστα και την ετοιμότητα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας να παρέχει εξειδικευμένη πληροφόρηση.
Στη συζήτηση που ακολούθησε, πολλά μέλη του συμβουλίου έθεσαν ζητήματα που απασχολούν τα Επιμελητήρια αλλά και τις περιοχές τους. Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Δεκέμβριος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11

Ημερίδα για τον αντικαπνιστικό νόμο: "Το τσιγάρο... γίνεται καπνός"

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί σε ημερίδα για τον αντικαπνιστικό νόμο την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30 στην αίθουσα "Θεσσαλονίκη" του ΕΕΘ (Αριστοτέλους 27, 1ος όροφος)
12

Ημερίδα με τίτλο "Η Καινοτομία στις Μεταφορές: Κύριες τάσεις και αναδυόμενες ευκαιρίες"

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
     

NEWSLETTER