ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

25.09.2018

Newsletter

Η... "πρώτη" του Περιφερειακού Συμβουλίου!

Η πρώτη σύσκεψη προγραμματισμού και οργάνωσης του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας έγινε χτες Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Στη σύσκεψη, που φιλοξενήθηκε στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, έγινε αναλυτική συζήτηση για τις πρώτες ομάδες εργασίας που θα συγκροτηθούν από τα μέλη του καθώς και για τον Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας, που πρόκειται να καταρτισθεί. Επίσης, τα μέλη του αποφάσισαν να εγκαταστήσουν την έδρα του Συμβουλίου στο Ε.Ε.Θ., το οποίο θα παρέχει και τις σχετικές διευκολύνσεις σε χώρους και προσωπικό.
Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του Π.Ε.Σ.Κ.Μ. και Πρόεδρος του Ε.Ε.Θ. Μιχάλης Ζορπίδης, σύντομα θα διαμορφωθεί ένας χώρος εργασίας για την εξυπηρέτηση των μελών του Συμβουλίου, ενώ ήδη προετοιμάζεται και η ιστοσελίδα. Επίσης, πρότεινε να ζητηθούν συναντήσεις με την υφυπουργό Μακεδονίας- Θράκης, τους Υπουργούς Οικονομίας και Ανάπτυξης προκειμένου να τεθούν τα προβλήματα του κλάδου.
Στην παρέμβαση του ο αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, αρμόδιος για θέματα Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κώστας Γιουτίκας, μετέφερε την απόλυτη διάθεση στήριξης του Περιφερειάρχη Απ. Τζιτζικώστα και την ετοιμότητα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας να παρέχει εξειδικευμένη πληροφόρηση.
Στη συζήτηση που ακολούθησε, πολλά μέλη του συμβουλίου έθεσαν ζητήματα που απασχολούν τα Επιμελητήρια αλλά και τις περιοχές τους. Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Ιούνιος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
    

NEWSLETTER