ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

13.08.2018

Newsletter

Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Μιχάλης Ζορπίδης εκλέχτηκε πρώτος Πρόεδρος του Συμβουλίου του Περιφερειακού Επιμελητηρίου Κεντρικής Μακεδονίας, στις αρχαιρεσίες που έγιναν σήμερα στο ΕΕΘ.
Τον κ. Ζορπίδη ψήφισαν 22 από τα 30 μέλη του Συμβουλίου, που συμμετείχαν στη διαδικασία (ένα δεν προσήλθε), ενώ ο έτερος υποψήφιος κος Γιώργος Μπίκας έλαβε 8 ψήφους.
 
Μετά την εκλογή του ο Μιχάλης Ζορπίδης δήλωσε:
«Είναι μεγάλη τιμή η εκλογή μου στην πρώτη διοίκηση του Περιφερειακού Επιμελητηρίου Κεντρικής Μακεδονίας και για το λόγο αυτό ευχαριστώ θερμά τους συναδέλφους. Είναι ένα νέο όργανο στο οποίο θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να το αναδείξουμε σε όργανο υποστήριξης των επαγγελματιών και μικρομεσαίων επιχειρηματιών και μοχλό ανάπτυξης της αγοράς και της οικονομίας. Στον αγώνα αυτό δηλώνω ευθέως ότι θα συμμετέχω με όλες μου τις δυνάμεις και με πνεύμα ενότητας και συνεργασίας. Οι προσπάθειες μας τώρα θα επικεντρωθούν στο να δώσουμε σάρκα και οστά στο νέο φορέα, καθώς είναι ουσιώδες τώρα να αποκτήσει πόρους, αρμοδιότητες και εργαλεία δουλειάς».
 
Στη σημερινή διαδικασία ορίστηκαν και οι οκτώ αντιπρόεδροι του Συμβουλίου, που είναι οι εξής (με τη σειρά εγγεγραμμένων μελών στα Επιμελητήρια τους):
1ος Αντιπρόεδρος Αναστάσιος Καπνοπώλης (Β.Ε.Θ.)
2ος Αντιπρόεδρος Γιάννης Μασούτης (Ε.Β.Ε.Θ.)
3ος Αντιπρόεδρος Ιορδάνης Τσώτσος (Επιμελητήριο Πέλλας)
4ος Αντιπρόεδρος Γεώργιος Μπίκας (Επ. Ημαθίας)
5ος Αντιπρόεδρος Χρήστος Μέγκλας (Επ. Σερρών)
6ος Αντιπρόεδρος Ιωάννης Κουφίδης (Επ. Χαλκιδικής)
7ος Αντιπρόεδρος Ηλίας Χατζηχριστοδούλου (Επ. Πιερίας)
8ος Αντιπρόεδρος Παύλος Τονικίδης (Επ. Κιλκίς)
 

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Νοέμβριος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25

Βραβεία Επιχειρηματικής Αριστείας 2019

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, με πρωτοβουλία της Επιτροπής Γυναικείας & Νεανικής Επιχειρηματικότητας και της Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας του Ε.Ε.Θ., τιμά και βραβεύει επιτυχημένους επαγγελματίες του Νομού μας, διοργανώνοντας «Βραβεία Επιχειρηματικής Αριστείας», στο Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης, στις 25 Νοεμβρίου 2019.
26
27
28
29
30
 

NEWSLETTER