ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

21.06.2018

Newsletter

Μεγάλη επιτυχία η ημερίδα για το λιανικό εμπόριο

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα κρίθηκε η ημερίδα που διοργανώθηκε χθες στο Επιμελητήριο μας και αφορούσε τις νέες τεχνολογίες, το marketing και τις τεχνικές πωλήσεων στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις! Η αίθουσα "Θεσσαλονίκη" κατακλύστηκε από μέλη του ΕΕΘ που με αμίωτο ενδιαφέρον παρακολούθησαν τις εισηγήσεις για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να βελτιώσουν τη λειτουργία της επιχείρησης τους.
Είναι χαρακτηριστικό ότι με το πέρας της ημερίδας, 57 άτομα δέχθηκαν να αξιολογήσουν την εκδήλωση, συμπληρώνοντας ειδικά ερωτηματολόγια. Απ΄αυτά προέκυψε ότι ικανοποιήθηκαν πλήρως από το περιεχόμενο της ημερίδας, ότι βρήκαν εξαιρετικά επαρκή την εισιγήτρια, όπως και τα εποπτικά μέσα. Χαμηλότερη αξιολόγηση έγινε για την αίθουσα (κυρίως για τον κλιματισμό, που κρίθηκε προβληματικός), κάτι το οποίο το ΕΕΘ θα λάβει σοβαρά υπόψη του για κάθε επόμενη διοαργάνωση.
Την ημερίδα χαιρέτησε ο Πρόεδρος μας Μιχάλης Ζορπίδης, που αναφέρθηκε στην σταθερή βούληση του ΕΕΘ να βοηθά τα μέλη του παρέχοντας τους πληροφόρηση και κατάρτιση για όλα τα θέματα που τους απασχολούν.
Στον δικό του χαιρετισμό, ο συντονιστικής της Επιτροπής "Κέντρο Υποστήριξης Επιχειρήσεων" Μανόλης Σύλλης αλλά και ο πρόεδρος της Σάββας Κεσίδης τόνισαν ότι σκοπός της Ημερίδας, είναι να βοηθηθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις για να ανταποκριθούν στις δύσκολες σημερινές συνθήκες ανταγωνισμού. Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Εμπόρων Θεσσαλονίκης και Οικονομικός Επόπτης του ΕΕΘ Κώστας Ιακώβου, που τόνισε ότι ημερίδες σαν κι αυτή βοηθούν σημαντικά τα μέλη, στις δύσκολες αυτές εποχές.
Εισηγήτρια ήταν  η κ. Ρούλα Κωτούδη, Οικονομολόγος, που ανέλυσε με απλό και κατανοητό τρόπο διάφορες τεχνικές, οι οποίες αν και δεν κοστίζουν σημαντικά μπορούν να... "απογειώσουν" μία επιχείρηση.

 

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Ιούνιος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΛΟΓΩ COVID 19"

ΔΕΥΤΕΡΑ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ στο eeth.gr με live streaming.
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
     

NEWSLETTER