ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δελτία τύπου ΕΕΘ

29.11.2012

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Ενθουσιασμός από 4.000 φίλους του μπάσκετ για τον αγώνα των Ελλήνων και ξένων βετεράνων

Πάνω από 4.000 φίλοι του μπάσκετ βρέθηκαν το βράδυ της 28ης Νοεμβρίου 2012 στις κερκίδες του Παλαί ντε σπορ και παρακολούθησαν τον αγώνα των Ελλήνων και ξένων παλαίμαχων του μπάσκετ, που οργάνωσαν το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και ο Σύλλογος  Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος. Όπως αποδείχθηκε τα αστέρια από το παρελθόν λάμπουν ακόμη, ενώ η συγκίνηση, ο ενθουσιασμός και η χαρά «κτύπησαν κόκκινο», με τους παίκτες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και τον κόσμο να χειροκροτεί με ενθουσιασμό.

Στο παρκέ του Παλαί ντε σπορ πάτησαν για μία ακόμη φορά ο Κένεθ Μπάρλοου, ο Ντέιβιντ Ρίβερς, ο Μπίλι Βάρνερ, ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα, ο Μάριο Μπόνι, ο Στηβ Μπάκναλ, ο Ντορόν Τζάμσι, ο Μίκι Μπέρκοβιτς, ο Κλιφ Λέβινγκστον, ο Γιώργος Σιγάλας, ο Γιώργος Μπαλογιάννης, ο Ευθύμης Ρεντζιάς, ο Νίκος Μπουτούρης, ο Μπάνε Πρέλεβιτς, ο Βασίλης Λυπηρίδης, ο Λευτέρης Κακιούσης, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο Χρήστος Τσέκος, ο Γιώργος Νικολαίδης, ο Νίκος Σταυρόπουλος, ο Νίκος Παναγιωτίδης, ο Γιώργος Μπαλογιάννης, ο Νάσος Γαλακτερός, ο Γιώργος Δοξάκης, ο Γιώργος Μασλαρινός, ο Τζον Κόρφας, ο Γιώργος Χρυσανθόπουλος και ο Χρήστος Κωνσταντινίδης.

Πρόκειται για θρυλικές μορφές του μπάσκετ, η παρουσία των οποίων συνέπεσε με τις ενδοξότερες στιγμές του αθλήματος, στη Θεσσαλονίκη.

Τα έσοδα του αγώνα θα δοθούν στο Σύλλογο Φίλων Κέντρου Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρίες «Άγιος Δημήτριος», πρώην ΚΕΠΕΚ Αγίου Δημητρίου.

Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου ο Σύλλογος των βετεράνων βράβευσε τον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Μιχάλη Ζορπίδη, καθώς και τους τρεις ιστορικούς προέδρους του Άρη Άκη Μιχαηλίδη, του ΠΑΟΚ Νίκο Βεζυρτζή και του Ηρακλή Κώστα Χαϊτογλου για την προσφορά τους στο μπάσκετ και γενικότερα στον αθλητισμό της πόλης και της Ελλάδας.

Μετά τον αγώνα ο πρόεδρος του ΕΕΘ Μιχάλης Ζορπίδης δήλωσε τα εξής: «Θεωρώ ότι το Επιμελητήριό μας πέτυχε τους στόχους του. Με τον αγώνα των παλαιμάχων δώσαμε χαρά, ξυπνήσαμε χρυσές αναμνήσεις και δώσαμε το μήνυμα ότι δεν ξεχνάμε το καλό παρελθόν της Θεσσαλονίκης, το οποίο μπορεί να σηματοδοτήσει το παρόν και το μέλλον. Αυτή την περίοδο όλοι μας περνάμε δύσκολες ημέρες, ως συνέπεια της οικονομικής κρίσης. Το μήνυμα, όμως, της εκδήλωσης είναι ότι με αγώνα και συνέπεια θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα».  

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Ιούλιος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
  
1
2
3
4
5
6
7
8

Διαδικτυακή Συνάντηση Εργασίας Έργου SCOPE

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020, Ώρα: 17:00 
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  

NEWSLETTER