ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

03.05.2018

Newsletter

Εκδήλωση του ΕΕΘ στη μνήμη του Παναγιώτη Παπαδόπουλου

Με μία ιδιαίτερη εκδήλωση αποφάσισε να τιμήσει την μνήμη του Παναγιώτη Παπαδόπουλου, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης!
Σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης και το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) διοργανώνει εσπερίδα με θέμα:
«Οι κίνδυνοι που απειλούν την υγεία του Επαγγελματία- Επιχειρηματία». Όπως εξήγησε στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ ο Πρόεδρος μας Μιχάλης Ζορπίδης, το Ε.Ε.Θ. επέλεξε αυτόν τον τρόπο για να τιμήσει τη μνήμη του προέδρου του αδελφού Επιμελητηρίου γιατί προτίμησε πέρα από τις τυπικότητες να δώσει βαρύτητα σε υπαρκτά θέματα προστασίας της υγείας του επιχειρηματία, που δυστυχώς είναι πολλά και απειλητικά.  
Ομιλητές θα είναι ο Διαμαντής Γκολιδάκης, ιατρός- καρδιολόγος, Διδάκτορας Ιατρικής, ο Κωνσταντίνος Κουτσομητέλης, ιατρός- παθολόγος, Εκπρόσωπο του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, ενώ μετά τις εισηγήσεις ειδικός γιατρός του Ε.Κ.Α.Β. θα παρουσιάσει την χρήση αυτόματου απινιδωτή καθώς και μεθόδους Καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης.
Η Εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Μαΐου και ώρα 6 το απόγευμα στην αίθουσα «Θεσσαλονίκη» του Ε.Ε.Θ. (Αριστοτέλους 27 – Α’ Όροφος).

Δείτε την πρόσκληση και το πρόγραμμα:Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Νοέμβριος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20

Συνέδριο με τίτλο: «EUandU» θΕΕσσαλονίκη Εdition και θέμα: «Επιχειρηματικότητα και Απασχόληση των νέων στην ΕΕ»

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής διοργανώνει συνέδριο στην Ελλάδα στις 29 και 30 Νοεμβρίου 2019  στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης, (Αποθήκες Γ & Δ), με τίτλο: «EUandU» θΕΕσσαλονίκη Εdition και θέμα: «Επιχειρηματικότητα και Απασχόληση των νέων στην ΕΕ» (https://www.euandu.eu ).  
21
22
23
24
25

Βραβεία Επιχειρηματικής Αριστείας 2019

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, με πρωτοβουλία της Επιτροπής Γυναικείας & Νεανικής Επιχειρηματικότητας και της Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας του Ε.Ε.Θ., τιμά και βραβεύει επιτυχημένους επαγγελματίες του Νομού μας, διοργανώνοντας «Βραβεία Επιχειρηματικής Αριστείας», στο Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης, στις 25 Νοεμβρίου 2019.

Πρόσκληση - Απονομή Αριστείων Επιχειρηματικότητας

26
27
28
29
30
 

NEWSLETTER