ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΜΕΛΗ

Σεμινάρια - Εκπαίδευση

22.05.2014

Σεμινάρια - Εκπαίδευση

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Ε.Φ.Ε.Τ.



Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης διοργανώνει εκπαιδευτικά προγράμματα Επιπέδου 1 για τις «Βασικές Αρχές Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων» ΥΑ 14708/10-8-2007 (ΦΕΚ 1616/17-7-2007  τ. Β΄)
 
Τα προγράμματα αφορούν το προσωπικό των επιχειρήσεων που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη  διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση  και τη ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήριο παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων.
 
Εξαιρούνται οι επιχειρήσεις που υποχρεούνται σε πλήρη ανάπτυξη συστήματος HACCP, καθώς και όσοι από το προσωπικό έχουν πτυχία σχολών, που στην αναλυτική βαθμολογία τους περιλαμβάνεται και το μάθημα των Βασικών Αρχών Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων.
 
Η διάρκεια τους είναι 10 ώρες και πραγματοποιούνται πρωινά και απογευματινά τμήματα, σε αίθουσα του Επιμελητηρίου κατά τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη και κατά τις ώρες 09.00-14.00 τα πρωινά και 16.00-21.00 τα απογευματινά..
 
Το Κόστος Συμμετοχής είναι : 50,48 Ευρώ για τα μέλη του Ε.Ε.Θ. και 60,72 Ευρώ για τα μη μέλη του Ε.Ε.Θ.
 
Τα ποσά κατατίθενται στα γραφεία της υπηρεσίας του Επιμελητηρίου με την υποβολή της αίτησης για την παρακολούθηση του εκπαιδευτικού προγράμματος.
 
Πληροφορίες: 2310 227390 Αναπτυξιακή Εταιρία του Ε.Ε.Θ. «Ο Σύμβουλος του Επαγγελματία».
ΑΙΤΗΣΗ

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Αύγουστος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
   

NEWSLETTER