ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

21.02.2018

Newsletter

Συνεργασία ΕΕΘ- Δήμου Ωραιοκάστρου

Τους τρόπους καλύτερης συνεργασίας και κοινών δράσεων ανάμεσα στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και τους εμπόρους και επαγγελματίες του Ωραιοκάστρου συζήτησαν εκπρόσωποι των δύο πλευρών, σε συνάντηση που είχανπαρουσία του δημάρχου Ωραιοκάστρου κ. Αστέριου Γαβότση και του αντιδημάρχου κ. Ευάγγ. Καραστερίου.
Στη συνάντηση, οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου μας Γιώργος 
Ηλιάδης (Α΄Αντιπρόεδρος), Κλ. Θεοτόκης, γενικός γραμματέας και κ.Θεοφανεία Μπλιούμη, μέλος του ΔΣ, διαβεβαίωσαν τους συναδέλφους του Ωραιοκάστρου πως είναι στο πλευρό τους σε κάθε τους διεκδίκηση και πως στο μέτρο των δυνατοτήτων του ΕΕΘ θα συνδράμουν πάντα τις δράσεις του τοπικού Εμπορικού Συλλόγου.
Στο πλαίσιο της συνάντησης η κ. Μπλιούμη παρέδωσε στον  πρόεδρο του Βασ. Ιακωβίδη την επιταγή με την χρηματική ενίσχυση του ΕΕΘ στην διοράνωση της χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης.
Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν οι ανύπαρκτες θέσεις πάρκινγκ στο δήμο Ωραιοκάστρου που δυσκολεύουν το αγοραστικό κοινό και τους καταστηματάρχες. Ο Ε.Σ.Ω. το τελευταίο χρονικό διάστημα βρίσκεται σε αναζήτηση επίλυσης του φλέγοντος αυτού θέματος έχοντας έρθει είδη σε επαφή με δυο συγκεκριμένους χώρους που μπορούν να μετατραπούν σε πάρκινγκ.
Άλλο θέμα ήταν η προβληματική μεταφορά των δημοτών στο κέντρο του Ωραιοκάστρου, καθώς συζητήθηκε η μελέτη λύσεων τόσο με το ενδεχόμενο της ίδρυσης δημοτικής συγκοινωνίας όσο και με την αναδιοργάνωση των δρομολογίων του ΟΑΣΘ.
Στη συνάντηση τον τοπικό εμπορικό σύλλογο εκπροσώπησε εκτός του προέδρου του κ. Ιακωβίδη, η αντιπρόεδρος κ. Βιολέτα Λαζαρίδου και το μέλος κ. Έφη Δερμιτζόγλου.

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Δεκέμβριος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11

Ημερίδα για τον αντικαπνιστικό νόμο: "Το τσιγάρο... γίνεται καπνός"

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί σε ημερίδα για τον αντικαπνιστικό νόμο την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30 στην αίθουσα "Θεσσαλονίκη" του ΕΕΘ (Αριστοτέλους 27, 1ος όροφος)
12

Ημερίδα με τίτλο "Η Καινοτομία στις Μεταφορές: Κύριες τάσεις και αναδυόμενες ευκαιρίες"

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
     

NEWSLETTER