ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

16.02.2018

Newsletter

Το ΕΕΘ ενισχύει τους εμπορικούς συλλόγους

Τους εμπορικούς συλλόγους Καλαμαριάς, Θέρμης και Ωραιοκάστρου ενισχύει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης! Έπειτα από αποφάσεις της προηγούμενης διοίκησης, το ΕΕΘ διαθέτει ποσά για την στήριξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, που διοργανώθηκαν περιφερειακά της Θεσσαλονίκης. Έτσι, ο πρόεδρος μας Μιχάλης Ζορπίδης, συνοδευόμενος από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου την προηγούμενη εβδομάδα επισκέφθηκε τις άνω περιοχές για να επιδώσει τις επιταγές, με τα ποσά, συμμετέχοντας παράλληλα σε εκδηλώσεις (κοπή βασιλόπιτας κλπ), που διοργάνωσαν οι τοπικοί εμπορικοί σύλλογοι.
Οι εκπρόσωποι τους ευχαρίστησαν θερμά το Επιμελητήριο μας για την οικονομική ενίσχυση, δίχως την οποία, όπως τόνισαν χαρακτηριστικά δεν θα ήταν δυνατό να διοργανωθούν οι χριστουγεννιάτικες γιορτές στις περιοχές τους.
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΕΕΘ Μιχάλης Ζορπίδης, τόνισε ότι στόχος του Επιμελητηρίου είναι να βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό των επαγγελματιών. "Για το λόγο αυτό χρηματοδοτούμε τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, καθώς αυτές προσελκύουν πολίτες στις τοπικές αγορές και αποτελούν ένα σοβαρό μέτρο τόνωσης τους", είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΕΕΘ.  

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Νοέμβριος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25

Βραβεία Επιχειρηματικής Αριστείας 2019

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, με πρωτοβουλία της Επιτροπής Γυναικείας & Νεανικής Επιχειρηματικότητας και της Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας του Ε.Ε.Θ., τιμά και βραβεύει επιτυχημένους επαγγελματίες του Νομού μας, διοργανώνοντας «Βραβεία Επιχειρηματικής Αριστείας», στο Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης, στις 25 Νοεμβρίου 2019.
26
27
28
29
30
 

NEWSLETTER