ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

08.02.2018

Newsletter

Όλη η Ελλάδα στον αστερισμό της Novartis!

Το σκάνδαλο της φαρμακοβιομηχανίας Novartis κυριαρχεί και προκαλεί ένταση στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, με τις κατηγορίες ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αντιπολίτευση να εκτοξεύονται όλο και πιο έντονες!
Για την κυβέρνηση πρόκειται για μία σοβαρότατη υπόθεση διαφθοράς, με τις καταγγελίες εναντίον πολιτικών προσώπων να είναι πολύ σοβαρές.
Για την αντιπολίτευση δεν είναι τίποτε παραπάνω από μία στημένη υπόθεση της κυβέρνησης για να πληγούν οι πολιτικοί της αντίπαλοι.
Όπως γράφει χαρακτηριστικά σήμερα η "Αυγή", "η αντιπολίτευση καταπίνει την κάμηλο και διϋλίζει τον κώνωπα".
Κατά την σημερινή "Καθημερινή", προκύπτουν πολλά ερωτήματα για τις καταθέσεις σε... δόσεις!
Την υπόθεση περιέπλεξε ακόμη περισσότερο ο Π. Πολάκης, που είπε ότι η κυβέρνηση γνωρίζει τους προστατευόμενους μάρτυρες, κάτι που αρνήθηκε λίγο αργότερα ο υπουργός Δικαιοσύνης Κοντονής.
Ολες οι καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων περιγράφουν «οχήματα» δωροδοκίας πολιτικών, βαλίτσες, χαρτοφύλακες και εταιρείες συμβούλων ή συνεργάτες, με γλαφυρό τρόπο, αλλά εμφανίζονται να μην έχουν άμεση και προσωπική γνώση των παράνομων αποστολών τις οποίες περιγράφουν, δίδουν στοιχεία και ονόματα που φαίνεται να γνωρίζουν από άλλους.
Η "Καθημερινή" υποστηρίζει ότι "το πλήρες κείμενο των καταθέσεων είναι βέβαιον ότι δεν προσφέρεται ως έχει στη διαλεύκανση της υπόθεσης. Προς το παρόν, τουλάχιστον, δεν υπάρχουν στοιχεία από λογαριασμούς για διακίνηση πολιτικού χρήματος ή για ξέπλυμά του".

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Ιούλιος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
  
1
2
3
4
5
6
7
8

Διαδικτυακή Συνάντηση Εργασίας Έργου SCOPE

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020, Ώρα: 17:00 
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  

NEWSLETTER