ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

29.01.2018

Newsletter

Η θέση του ΕΕΘ για το "Μακεδονικό"

ΕΕΘ: καμία χρήση του όρου Μακεδονία στην ονομασία της ΠΓΔΜ
Ανακοίνωση του ΔΣ, στην πρώτη του συνεδρίαση. Ποια άλλα θέματα συζήτησε
 
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, στην  συνεδρίαση του, της Δευτέρας, αποφάσισε να ανακοινώσει ότι:
 
  • Ως φορέας έκφρασης της κοινωνίας της Θεσσαλονίκης διακηρύσσει ότι αποτελεί χρέος για τον καθένα μας να υπερασπιστεί με όλες τους τις δυνάμεις το όνομα και την ιστορική παρακαταθήκη της Μακεδονίας μας.
 
  • Καλεί την κυβέρνηση να προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις έχοντας ως μόνη προτεραιότητα την διαφύλαξη της παρακαταθήκης αυτής.

Η συνεδρίαση του ΔΣ, που ήταν η πρώτη μετά τις αραιρεσίες άρχισε με τον αγιασμό για τη νέα θητεία αλλά και την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιττας.Στη συνέχεια το λόγο έλαβε η προσκεκλημένη της συνεδρίασης, κ. Μαίρη Παπασχινοπούλου, σύμβουλος επιχειρήσεων και πρώην Διευθύντρια της Αντιπροσωπείας των Γερμανικών Επιμελητηρίων στην Ευρωπαϊκής Ένωσης, που ανέπτυξε το θέμα της επιχειρηματικότητας στην ΕΕ και των ευκαιριών για τα Επιμελητήρια και τα μέλη τους.Η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε με την συζήτηση και έγκριση διαφόρων οργανωτικών θεμάτων, όπως η συγκρότηση επιτροπών του ΕΕΘ, η έγκριση συμβάσεων εργασίας συνεργατών, ο ορισμός εκπροσώπου στις επιτροπές του Δήμου Θεσσαλονίκης και άλλα. 

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Νοέμβριος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25

Βραβεία Επιχειρηματικής Αριστείας 2019

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, με πρωτοβουλία της Επιτροπής Γυναικείας & Νεανικής Επιχειρηματικότητας και της Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας του Ε.Ε.Θ., τιμά και βραβεύει επιτυχημένους επαγγελματίες του Νομού μας, διοργανώνοντας «Βραβεία Επιχειρηματικής Αριστείας», στο Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης, στις 25 Νοεμβρίου 2019.
26
27
28
29
30
 

NEWSLETTER