ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δελτία τύπου ΕΕΘ

25.01.2018

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Ενημέρωση των επαγγελματιών της περιοχής Σταυρού- Ασπροβάλτας- Βρασνών για το ΕΕΘ Μιχ. Ζορπίδης: «το ΕΕΘ είναι κοντά στους επαγγελματίες της περιφέρειας!»Θεσσαλονίκη 25.1.2018
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ενημέρωση των επαγγελματιών της περιοχής
Σταυρού- Ασπροβάλτας- Βρασνών για το ΕΕΘ
Μιχ. Ζορπίδης: «το ΕΕΘ είναι κοντά στους επαγγελματίες της περιφέρειας!»
 
Με μεγάλη συμμετοχή επαγγελματιών από την περιοχή Σταυρού- Ασπροβάλτας- Βρασνών έγινε χτες η εκδήλωση ενημέρωσης για τη δραστηριότητα και τις δυνατότητες υποστήριξης της αγοράς από την πλευρά του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και έγινε από την διοίκηση και τα στελέχη του ΕΕΘ.
Η ενημερωτική εκδήλωση, που φιλοξενήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλβης στο Σταυρό, διοργανώθηκε με τη συνεργασία του Δήμου Βόλβης, καθώς συμμετείχε και ο Δήμαρχος Διαμαντής Λιάμας και των επαγγελματικών σωματείων αλλά και των σωματείων ενοικιαζόμενων σωματείων και τουριστικών καταλυμάτων της περιοχής.
Στη διάρκεια της έγινε γόνιμη συζήτηση για τους τρόπους με τους οποίους το ΕΕΘ μπορεί να συνδράμει τους επαγγελματίες της περιοχής στα κλαδικά και συντεχνιακά τους θέματα αλλά και να ενισχύσει τις προσπάθειες των τοπικών φορέων για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής και την βελτίωση των υποδομών της. Εισηγήσεις, από την πλευρά του ΕΕΘ έκανε ο Πρόεδρος του Μιχ. Ζορπίδης, οι ο διευθυντής της αναπτυξιακής εταιρίας του Επιμελητηρίου Π. Καζαντζίδης (για τα ευρωπαϊκά προγράμματα) και οι επιστημονικοί συνεργάτες Γιάννης Δόβελος (για φοροτεχνικά θέματα) και Γιάννης Σωπασής (για ασφαλιστικά). Συμμετείχαν ακόμη οι αντιπρόεδροι του ΕΕΘ Γιώργος Ηλιάδης και Χρ. Νικολόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Κλ. Θεοτόκης και αρκετά μέλη του ΔΣ.
Στην αναλυτική συζήτηση που ακολούθησε τέθηκαν διάφορα θέματα των επαγγελματιών, όπως η παροχή συμβουλών για ευρωπαϊκά προγράμματα, η διοργάνωση σεμιναρίων και η εν γένει στήριξη της αγοράς, μέσω της προβολής και της βελτίωσης του τουριστικού προϊόντος της περιοχής.
«Ήταν η πρώτη και πολύ ουσιαστική ενημερωτική συνάντηση εκτός Θεσσαλονίκης της νέας διοίκησης του ΕΕΘ. Θα διοργανώσουμε κι άλλες γιατί αποτελεί προτεραιότητα και δέσμευση μας να βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό των συναδέλφων και να προσπαθούμε πάντα να βρίσκουμε λύσεις. Οι περιφερειακές συναντήσεις μας δίνουν την ευκαιρία να δούμε τα προβλήματα από κοντά αλλά και να συζητήσουμε με τους ανθρώπους, χωρίς να τους υποχρεώνουμε να έρχονται στη Θεσσαλονίκη. Ήταν μία πετυχημένη συνάντηση, ευχαριστώ θερμά τον δήμαρχο κ. Λιάμα, τους εκπροσώπους των τοπικών φορέων αλλά και τους συναδέλφους που προσήλθαν», δήλωσε μετά τη συνάντηση ο Μιχάλης Ζορπίδης.  

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Αύγουστος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
     

NEWSLETTER