ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δελτία τύπου ΕΕΘ

23.01.2018

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Σύσκεψη των μεταφορέων του ΕΕΘ με τον Οργανισμό Λιμένος Με συνεργασία λύνονται τα προβλήματαΘεσσαλονίκη 23.1.2018
 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Σύσκεψη των μεταφορέων του ΕΕΘ με τον Οργανισμό Λιμένος
Με συνεργασία λύνονται τα προβλήματα
 
 
Εκπρόσωποι των φορέων εκπροσώπησης των μεταφορέων, που είναι μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης είχαν το πρωί σύσκεψη με στελέχη του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης, έπειτα από παρέμβαση του ΕΕΘ.
Στη σύσκεψη, στην οποία το ΕΕΘ εκπροσώπησε ο Α’ Αντιπρόεδρος του Γιώργος Ηλιάδης, συζητήθηκαν οι τρόποι με τους οποίους μπορούν να επιλυθούν σημαντικά προβλήματα των μεταφορέων, που είναι χρήστες του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, κατά τη σημερινή μεταβατική περίοδο, μέχρι η νέα διοίκηση να αναλάβει τα καθήκοντα της. Τα κυριότερα από αυτά αφορούν το ωράριο λειτουργίας υπηρεσιών του λιμανιού και την πρόσβαση των φορτηγών αυτοκινήτων και την εξυπηρέτηση τους, καθώς σήμερα σημειώνονται μεγάλες καθυστερήσεις, που κοστίζουν αρκετά στις μεταφορικές επιχειρήσεις.
Ο Πρόεδρος του ΟΛΘ Κων. Μέλιος και ο Γενικός Διευθυντής Σ. Μπρόζος υποσχέθηκαν ότι αφενός μεν θα προχωρήσουν στην λήψη αποφάσεων, όπου αυτό είναι εφικτό, αφετέρου δε θα μεσολαβήσουν ώστε η νέα διοίκηση να έχει επαφή και στενή συνεργασία με τους μεταφορείς, που αποτελούν άλλωστε βασικούς πυλώνες λειτουργίας κάθε λιμανιού.
«Μόλις δεχθήκαμε τα παράπονα των συναδέλφων μας ζητήσαμε από τον ΟΛΘ να γίνει αυτή η συνάντηση και την ευχαριστώ θερμά για την άμεση ανταπόκριση της. Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης είναι ευτυχές να επιτελεί το ρόλο του διαμεσολαβητή προκειμένου να επιλύονται τα προβλήματα των μελών του. Άλλωστε, έχουμε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το λιμάνι μας και θα συνδράμουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην καλύτερη λειτουργία του γιατί αυτό είναι προς το συμφέρον της πόλης μας», τόνισε μετά τη σύσκεψη ο Γιώργος Ηλιάδης.
Η παρέμβαση αυτή έρχεται σε συνέχεια της συμμετοχής του ΕΕΘ στις συσκέψεις για τη λειτουργία του λιμανιού, όπως αυτή που έγινε στο ΕΒΕΘ για τη λειτουργία των τελωνειακών υπηρεσιών και της πύλης 16. 

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Ιούνιος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
    
1
2

2οι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας (HOCSH) αποδεικνύει την πίστη και τη δέσμευσή του στην ιδέα του Εργασιακού Αθλητισμού και διοργανώνει για δεύτερη φορά τους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος στις 2 και 3 Ιουνίου!
3

2οι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας (HOCSH) αποδεικνύει την πίστη και τη δέσμευσή του στην ιδέα του Εργασιακού Αθλητισμού και διοργανώνει για δεύτερη φορά τους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος στις 2 και 3 Ιουνίου!
4
5
6
7
8

ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΗΜΕΡΙΔΑ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 ΩΡΑ 18.00
9
10
11

Εσπερίδα με θέμα «Ξεκινώντας… Τα πρώτα βήματα της επιχείρησής μου»

«Ξεκινώντας… Τα πρώτα βήματα της επιχείρησής μου», είναι ο τίτλος εσπερίδας που διοργανώνει  τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 και ώρα 18:30, η Επιτροπή «Γυναικείας & Νεανικής Επιχειρηματικότητας» του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.
12
13
14
15
16
17
18
19
20

Λιανικό Εμπόριο & Μικρομεσαίες επιχειρήσεις - Ημερίδα

Η Επιτροπή του Ε.Ε.Θ. ¨ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ» σας προσκαλεί την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 και ώρα 17.00, στην αίθουσα «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» του 1ου ορόφου του κτιρίου του ΕΕΘ, στην Αριστοτέλους 27, θα πραγματοποιηθεί 3ωρη Ημερίδα Λιανικού εμπορίου με θέμα τις Νέες Τεχνολογίες, το Marketing και τις Τεχνικές πωλήσεων.
Σκοπός της Ημερίδας είναι να βοηθηθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις για να ανταποκριθούν στις δύσκολες σημερινές συνθήκες ανταγωνισμού.
21
22
23
24
25
26
27

Η Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης και το CERN με την υποστήριξη της Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα: «Συμμετοχή επιχειρήσεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στις προμήθειες και στους διαγωνισμούς του CERN»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018, στις 17:00 στην αίθουσα «ΜΑΡΚΟΣ ΔΟΥΦΟΣ» της Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης
28
29
30
 

NEWSLETTER