ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

23.11.2017

Newsletter

Μιχ. Ζορπίδης: "απαράδεκτη η στήριξη των ΑΝΕΛ σε συνδυασμό του ΕΕΘ!"

Με αφορμή την απόφαση του κόμματος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» να υποστηρίξουν στις εκλογές του ΕΕΘ τον συνδυασμό «Αλληλεγγύη» ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Μιχάλης Ζορπίδης, έκανε την παρακάτω δήλωση:
 
«Καταδικάζω απερίφραστα την απόπειρα των ΑΝΕΛΛ να εμπλακούν στις επιμελητηριακές εκλογές. Τα κόμματα πρέπει να μείνουν έξω από τις διαδικασίες μας γιατί η κομματική αντιπαράθεση και πολύ περισσότερο οι συμπάθειες ή αντιπάθειες λόγω των κομματικών προτιμήσεων δεν αρμόζουν στον χώρο μας.
Προσωπικά, κινήθηκα πάντα με τρόπο υπερκομματικό και όπως δείχνει το γεγονός ότι στο ΔΣ του ΕΕΘ είχαμε μόνο ομόφωνες αποφάσεις, καταφέραμε να εγκαθιδρύσουμε την ενότητα και την διαπαραταξιακή συνεργασία.
Φυσικά, ο καθένας μας μπορεί να υποστηρίζει κάποιο κόμμα. Αλλά είναι ανεπίτρεπτο κομματικοί μηχανισμοί να παρεμβαίνουν για να αποκομίσουν κομματικά οφέλη από μία δημοκρατική διαδικασία. Πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για κόμματα που με την στάση τους έπληξαν την αγορά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Είναι θράσος να παρεμβαίνει ένα κόμμα, που πολιτεύθηκε μετρώντας αυτοκτονίες επαγγελματιών και ψηφίσθηκε για να σκίσει τα Μνημόνια, ενώ δήλωνε ότι θα παραιτηθεί εάν αυξηθεί ο ΦΠΑ, τον οποίο στη συνέχεια ψήφισε με τα δύο χέρια»...

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Δεκέμβριος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11

Ημερίδα για τον αντικαπνιστικό νόμο: "Το τσιγάρο... γίνεται καπνός"

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης σας προσκαλεί σε ημερίδα για τον αντικαπνιστικό νόμο την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30 στην αίθουσα "Θεσσαλονίκη" του ΕΕΘ (Αριστοτέλους 27, 1ος όροφος)
12

Ημερίδα με τίτλο "Η Καινοτομία στις Μεταφορές: Κύριες τάσεις και αναδυόμενες ευκαιρίες"

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
     

NEWSLETTER