ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

03.11.2017

Newsletter

Συνεχίζεται η μεγάλη καμπάνια του ΕΕΘ

Με το σποτ των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών του ΕΕΘ, που επικεντρώνεται στις αθέμιτες πρακτικές των Τραπεζών, συνεχίζεται σήμερα η ενημερωτική καμπάνια που κάνει το Επιμελητήριο μας σε ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης.
 
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της καμπάνιας του για την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των καταναλωτών, το ΕΕΘ καλεί όλους τους πολίτες να μην δέχονται πιέσεις από τραπεζικά στελέχη, που, όπως έχει παρατηρηθεί, πιέζουν πολίτες να προτιμήσουν τα ασφαλιστικά προϊόντα συνεργαζόμενων ασφαλιστικών εταιριών. «Ο κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να επιλέγει την ασφάλεια του! Και ο καλύτερος συνεργάτης στην πολύπλοκη ασφαλιστική αγορά είναι ο Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής», τονίζει το ΕΕΘ!
Στο διαφημιστικό σποτ μάλιστα, που έφτιαξε το ΕΕΘ ο γνωστός ηθοποιός και μουσικός Δημήτρης Σταρόβας, με την χαρακτηριστική φωνή και το ύφος του επισημαίνει προς τους καταναλωτές ότι δεν θα πρέπει να υποκύπτουν σε αθέμιτες πρακτικές.
Το κείμενο του διαφημιστικού σποτ έχει ως εξής:
«- (Σταρόβας): Καλημέρα σας, ενημέρωση βιβλιαρίου θέλω.
Τραπεζικός υπάλληλος: Αμέσως, δώστε μου το βιβλιάριο σας. Αλλά έχετε δει τα καινούργια μας ασφαλιστικά προγράμματα;
Εσείς έχετε δει τον Ασφαλιστή μου; Είναι ένας τύπος ψηλός, με εκτόπισμα, συνεπής και μάγκας, φτυστός εγώ. Και πάνω απ’ όλα ξηγιέται σπαθί.
 Ξέρετε...
Ξέρω, ξέρω. Εγώ Ασφαλιστή δεν αλλάζω.
Εκφώνηση: Ο Ασφαλιστικός σας σύμβουλος είναι ο δικός σας άνθρωπος. Είναι θέμα εμπιστοσύνης και ασφάλειας. Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης- Σύνδεσμοι Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών.
 
Ακούστε το σποτ:
 
 

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Αύγουστος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
      

NEWSLETTER