ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

03.11.2017

Newsletter

"Το ΕΕΘ στο πλευρό των Αστυνομικών"

«Η έλλειψη αστυνόμευσης ταλαιπωρεί την Αγορά», τόνισε ο Πρόεδρος του ΕΕΘ
Μυνητήρια Αναφορά στον Εισαγγελέα για το λαθρεμπόριο

 
Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης στηρίζει με όλες τους τις δυνάμεις τα αιτήματα των Αστυνομικών της Θεσσαλονίκης για καλύτερη αστυνόμευση και δηλώνει ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να φτάσουν αυτά στην ηγεσία της Αστυνομίας και τον αρμόδιο υπουργό.
Τη διαβεβαίωση αυτή έδωσε σήμερα στο προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης ο Πρόεδρος του ΕΕΘ Μιχάλης Ζορπίδης, στη διάρκεια ενημερωτικής συνάντησης που είχε μαζί του το πρωί. Ο κ. Ζορπίδης τόνισε ότι «δυστυχώς τα προβλήματα αστυνόμευσης που υπάρχουν στην Θεσσαλονίκη επηρεάζουν ευθέως την Αγορά και θα πρέπει να βοηθήσουμε όλοι ώστε να επιλυθούν. Η μικροεγκληματικότητα, τα παρεμπόριο, το λαθρεμπόριο τσιγάρων και άλλων προϊόντων, που ταλαιπωρούν την Αγορά κυρίως στο κέντρο της πόλης είναι θέματα που θα μπορούσαν να είχαν αντιμετωπιστεί από την Πολιτεία με τον σωστό προγραμματισμό», υπογράμμισε ο Πρόεδρος του ΕΕΘ.


Το Προεδρείο της Ένωσης ανέλυσε στον κ. Ζορπίδη τις θέσεις του για την κάλυψη των πολλών οργανικών θέσεων, την καλύτερη αξιοποίηση του δυναμικού, τις τεράστιες ελλείψεις σε εξοπλισμό και οχήματα αλλά και τα προβλήματα που έχουν προκύψει με την αναδιάρθρωση των αστυνομικών τμημάτων.
Ο κ. Ζορπίδης δεσμεύθηκε ότι θα προωθήσει τις προτάσεις αυτές στην ηγεσία της Αστυνομίας αλλά και τον αρμόδιο Υπουργό, ενώ ανακοίνωσε ότι θα εξετάσει τις δυνατότητες που έχει το ΕΕΘ να ενισχύσει υλικά κάποια από τις αστυνομικές υπηρεσίες.
Την αντιπροσωπεία της Ένωσης αποτελούσαν ο Πρόεδρος Θεόδ. Τσαϊρίδης, ο Αντιπρόεδρος Δημ. Παδιώτης, ο Γενικός Γραμματέας Αλ. Καλευράς και το μέλος του ΔΣ Λαζ. Μαχαιρίδης.


  

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Αύγουστος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
      

NEWSLETTER