ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

27.10.2017

Newsletter

Αρχίζει η καμπάνια του ΕΕΘ για τους καταναλωτές!

Αρχίζει την ερχόμενη εβδομάδα η καμπάνια του Επιμελητηρίου μας για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των καταναλωτών πάνω σε ζητήματα της Αγοράς. Η μεγάλη αυτή καμπάνια, που θα κοστίσει συνολικά περί τα 50.000 ευρώ, περιλαμβάνει διαφημιστικά σποτ και καταχωρήσεις σε ραδιοσταθμούς της Θεσσαλονίκης και ενημερωτικές ιστοσελίδες. Με το πληροφοριακό αυτό υλικό οι καταναλωτές θα γνωρίσουν καλύτερα τα δικαιώματα τους αλλά και τις προοπτικές που έχουν όταν προτιμούν για την αγορά προϊόντων ή υπηρεσιών τους επαγγελματίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Την απόφαση πήρε στην τελευταία συνεδρίαση του το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου μας.
Τα διαφημιστικά σποτ έγιναν σε συνεργασία με τα Σωματεία, από τα οποία ζητήθηκε, ήδη από το καλοκαίρι, η άποψη τους για την ενημερωτική αιχμή που επιθυμούσαν να θέσουν.
Αυτά καλύπτουν τις εξής ενότητες:
- Τοπικές αγορές- στεγασμένο εμπόριο
- Ασφαλιστικές υπηρεσίες- εκβιαστικές πρακτικές Τραπεζών
- Συμβουλές για Αγορά κρέατος (κρεοπώλες)
- Προστασία από λαθρεμπόριο καπνού.
- Τουριστικές υπηρεσίες- οργανωμένα ταξίδια
- Υπηρεσίες μεσιτών ακινήτων
- Εκπαίδευση οδηγών αυτοκινήτων
- Προστασία από λαθραία καύσιμα
- Υπηρεσίες αισθητικών
- Υπηρεσίες εστίασης
- Φροντιστήρια εκπαίδευσης.
- Στάθμευση αυτοκινήτων.

"Με την καμπάνια αυτή το Επιμελητήριο μας ενημερώνει σωστά και υπεύθυνα τον καταναλωτή για τα θέματα που θα πρέπει να προσέξει στην Αγορά. Παράλληλα, στηρίζει τον Επαγγελματία και την παρουσία του στην Αγορά, σύμφωνα με τον ρόλο που πρέπει να επιτελεί στην κοινωνία μας και την Εθνική Οικονομία. Σχεδιάσαμε προσεκτικά το πρόγραμμα διαφήμισης ήδη από το καλοκαίρι, σε συνεργασία με τα Σωματεία μας, ενώ μ' αυτό στηρίζουμε και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, κάτι το οποίο είναι εξίσου σημαντικό, εάν σκεφτεί κανείς και την κρίση και στον δικό τους τομέα", δήλωσε ο Πρόεδρος του ΕΕΘ Μιχάλης Ζορπίδης.

Συνάντηση Ζορπίδη με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αδριανούπολης

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Επιμελητήριο μας έκανε αντιπροσωπεία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αδριανούπολης (Edirne) της Τουρκίας, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Ρετσέπ Ζοπκινκουρτ.
Η αντιπροσωπεία βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για ενημερωτική επίσκεψη και επαφές με παραγωγικούς φορείς της περιοχής μας.
Στη συνάντηση της με τον Πρόεδρο του ΕΕΘ Μιχ. Ζορπίδη, έγινε συζήτηση για τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να αναπτυχθεί συνεργασία ανάμεσα στα δύο Επιμελητήρια αλλά και ανάμεσα σε επιχειρήσεις των δύο χωρών.
Ο τούρκος αξιωματούχος ευχαρίστησε θερμά το ΕΕΘ για την φιλοξενία και την συζήτηση και τόνισε ότι το Επιμελητήριο του αναζητά τρόπους καλύτερης συνεργασίας του με ελληνικούς φορείς.
"Οι καλές οικονομικές σχέσεις πάντα βοηθούν δύο χώρες να αναπτύξουν πολύ καλύτερες σχέσεις σε όλα τα πεδία. Ανάμεσα στις χώρες μας σίγουρα υπάρχουν ακόμη μεγαλύτερα περιθώρια βελτίωσης των εμπορικών και γενικότερα οικονομικών σχέσεων", δήλωσε μετά τη συνάντηση ο Πρόεδρος μας Μιχ. Ζορπίδης.
 

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Αύγουστος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
      

NEWSLETTER