ΜΗΤΡΩΟ - ΓΕΜΗ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Αναζήτηση Συνεργασιών

18.10.2017

Αναζήτηση Συνεργασιών

Προβολή Υποστηρικτών του 8ου Διεθνούς Φεστιβάλ Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής ΘεσσαλονίκηςΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΩΝ
ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ                                                                      Θεσσαλονίκη 18/10/2017
ΑΓ.ΣΟΦΙΑΣ 46 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ                                                       Αρ. Πρωτ.: 430
ΤΗΛ-ΦΑΞ 2310 277128, 6984 913987
 
                                                                                                             
 
Θέμα: Προβολή Υποστηρικτών του 8ου Διεθνούς Φεστιβάλ Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.
 
Αγαπητέ/ή Κύριε/α

Ο Σύνδεσμος Φιλαρμονικών Χορωδιών Ελλάδος είναι ο πρώτος πανελλαδικά σύλλογος που οργάνωσε και πραγματοποίησε Φεστιβάλ Φιλαρμονικών και Ορχηστρών στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Το Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής είναι ένας μοναδικός πολιτιστικός θεσμός που ξεκίνησε ο Σύνδεσμος Φιλαρμονικών Χορωδιών Ελλάδος.

Το Φεστιβάλ έχει λάβει χώρα στο Ράδιο Σίτι, στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ. και στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στο χώρο της Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Φέτος ο Σύνδεσμος Φιλαρμονικών Χορωδιών Ελλάδος, ανεβάζοντας τον πήχη, συμφώνησε στην Αίθουσα Φίλων της Μουσικής του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης για την μεγάλη αυτή γιορτή, -χωρητικότητας 1400 θέσεων-. Το Φεστιβάλ αποτελείται από 4 κύκλους, επομένως απευθυνόμαστε σε 5600 θεατές. Στη διάρκεια των 4 συναυλιών που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του 8ου Διεθνούς Φεστιβάλ Μουσικής στις 18 και 19 Νοεμβρίου 2017, ο Σύνδεσμος Φιλαρμονικών Χορωδιών Ελλάδος αποφάσισε να συμπεριλάβει στα προγράμματα που θα μοιραστούν στους θεατές τα στοιχεία της επιχείρησής σας με το λογότυπό σας. Οι επιχειρήσεις και τα καταστήματα που επιθυμούν να διαφημιστούν μέσω του Φεστιβάλ μας, ως οι υποστηρικτές του Φεστιβάλ, θα έχουν την χαρά να διαφημιστούν και στις αφίσες που θα τοιχοκολληθούν σε ολόκληρη την πόλη. Το κόστος της προβολής σας, σύμφωνα με τα παραπάνω, ξεκινάει από τα 100€ ενώ θα λάβετε απόδειξη του Συλλόγου για το παραπάνω ποσό.

Ελπίζουμε ότι η πρότασή μας θα σας φανεί ενδιαφέρουσα και ελκυστική ενώ θα έχει αμοιβαίο όφελος και για τις δύο πλευρές, αφού με τον τρόπο αυτό θα προβληθεί η επιχειρηματική σας δραστηριότητα και παράλληλα θα στηριχθεί το 8ου Διεθνούς Φεστιβάλ Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

 
Η Καλλιτεχνική Διευθύντρια

 
Κυριακή Πιτσιόρλα
 

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Ιούνιος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
    
1
2

2οι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας (HOCSH) αποδεικνύει την πίστη και τη δέσμευσή του στην ιδέα του Εργασιακού Αθλητισμού και διοργανώνει για δεύτερη φορά τους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος στις 2 και 3 Ιουνίου!
3

2οι Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας (HOCSH) αποδεικνύει την πίστη και τη δέσμευσή του στην ιδέα του Εργασιακού Αθλητισμού και διοργανώνει για δεύτερη φορά τους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος στις 2 και 3 Ιουνίου!
4
5
6
7
8

ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΗΜΕΡΙΔΑ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 ΩΡΑ 18.00
9
10
11

Εσπερίδα με θέμα «Ξεκινώντας… Τα πρώτα βήματα της επιχείρησής μου»

«Ξεκινώντας… Τα πρώτα βήματα της επιχείρησής μου», είναι ο τίτλος εσπερίδας που διοργανώνει  τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 και ώρα 18:30, η Επιτροπή «Γυναικείας & Νεανικής Επιχειρηματικότητας» του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.
12
13
14
15
16
17
18
19
20

Λιανικό Εμπόριο & Μικρομεσαίες επιχειρήσεις - Ημερίδα

Η Επιτροπή του Ε.Ε.Θ. ¨ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ» σας προσκαλεί την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 και ώρα 17.00, στην αίθουσα «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» του 1ου ορόφου του κτιρίου του ΕΕΘ, στην Αριστοτέλους 27, θα πραγματοποιηθεί 3ωρη Ημερίδα Λιανικού εμπορίου με θέμα τις Νέες Τεχνολογίες, το Marketing και τις Τεχνικές πωλήσεων.
Σκοπός της Ημερίδας είναι να βοηθηθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις για να ανταποκριθούν στις δύσκολες σημερινές συνθήκες ανταγωνισμού.
21
22
23
24
25
26
27

Η Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης και το CERN με την υποστήριξη της Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα: «Συμμετοχή επιχειρήσεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στις προμήθειες και στους διαγωνισμούς του CERN»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018, στις 17:00 στην αίθουσα «ΜΑΡΚΟΣ ΔΟΥΦΟΣ» της Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης
28
29
30
 

NEWSLETTER