ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

04.10.2017

Newsletter

Μιχ. Ζορπίδης: "θέλουμε διάλογο για το μετρό"

Μιχ. Ζορπίδης: ζητάμε διάλογο για τα έργα του μετρό- Δεν θα πληρώσουμε εμείς τα σπασμένα του έργου
 
 
Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το θέμα των νέων έργων του μετρό, ο πρόεδρος του ΕΕΘ Μιχάλης Ζορπίδης τόνισε:
 
«Δυστυχώς, το πολύπαθο αυτό έργο έχει προκαλέσει τα προηγούμενα χρόνια τεράστια προβλήματα σε εμπόρους και επαγγελματίες της πόλης. Η αγορά δεν αντέχει άλλες επιπτώσεις, οι μικρομεσαίοι δεν θα πληρώσουμε τα σπασμένα του μετρό! Οι αρμόδιοι θα πρέπει να μελετήσουν σωστά τις παρεμβάσεις στο Σταθμό Βενιζέλου, ώστε αυτά να μην προκαλέσουν το κλείσιμο κεντρικών δρόμων γιατί αυτό δεν θα το αντέξει η αγορά. Με ικανοποίηση άκουσα την προηγούμενη εβδομάδα τον κ. Μυλόπουλο να με διαβεβαιώνει ότι πριν από κάθε απόφαση θα προηγείται διάλογος". 
 
Απαντώντας σε ερώτηση για την ολοκλήρωση της θητείας της διοίκησης του ΕΕΘ ο κ. Ζορπίδης, τόνισε ότι «η χαρά μου είναι μεγάλη διότι οι κόποι όλων αυτών των ετών βρίσκουν ανταπόκριση και απήχηση με αποτέλεσμα σήμερα να βρίσκονται μεταξύ μας και στελέχη όλων των παρατάξεων που συμμετείχαν στις προηγούμενες εκλογές. Στρατευόμαστε όλοι μαζί  στην προσπάθεια μας να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα των επαγγελματιών, αποδεικνύοντας  ότι δεν υπάρχουν διαφορές αντιπαλότητες, χρώματα, παρατάξεις. Μόνος μας στόχος είναι να υπηρετήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις τα συμφέροντα της επιχειρηματικής κοινότητας και ιδιαίτερα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που εκπροσωπεί το Επιμελητήριο μας. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι τους Οικονομικούς Απολογισμούς κάθε έτους τους ψήφιζε και η Αντιπολίτευση, κάτι που για την δική του διοίκηση αποτελεί τη μεγαλύτερη νίκη! Έτσι αναγνωρίστηκε ότι διαχειριζόμαστε τα χρήματα των Επαγγελματιών με σύνεση και διαφάνεια. Η προσφορά μας επίσης αναγνωρίζεται καθώς συμμετέχω εδώ και 11 χρόνια στη διοίκηση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων».
Ο πρόεδρος του ΕΕΘ τόνισε ότι όλα τα προηγούμενα χρόνια όλα τα μέλη του ΔΣ εργάστηκαν σκληρά, μέσα σε μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για την επιχειρηματικότητα, για να προασπίσουν τα συμφέροντα των επαγγελματιών, να φτιάξουν ένα δυνατό Επιμελητήριο στην υπηρεσία των μελών του αλλά και να αναδείξουν το ΕΕΘ σε έναν σημαντικό αναπτυξιακό φορέα της Θεσσαλονίκης.  
«Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και στην επόμενη θητεία, πάντα με σεβασμό στο συνάδελφο και τις ανάγκες του», τόνισε ο κ. Ζορπίδης.

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Αύγουστος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
      

NEWSLETTER