ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

14.09.2017

Newsletter

Επίσκεψη κλιμακίου της "Νέας Δεξιάς" στο ΕΕΘ

Κλιμάκιο στελεχών του κόμματος της "Νέας Δεξιάς" με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Φαήλο Κρανιδιώτη επισκέφθηκε σήμερα (Πέμπτη) το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Μιχάλη Ζορπίδη.

Στη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Ζορπίδης ενημέρωσε τα στελέχη του κόμματος για τις δραστηριότητες του ΕΕΘ αλλά και για την κατάσταση που επικρατεί στην Αγορά της Θεσσαλονίκης. "Η σχέση εγγραφών- διαγραφών στο Επιμελητήριο μας παραμένει αρνητική! Αυτό και μόνο το στοιχείο αποδεικνύει ότι η κατάσταση στην Αγορά είναι εξαιρετικά προβληματική, καθώς η υπερφορολόγηση και η διαρκής μείωση της αγοραστικής δύναμης του Έλληνα καταστρέφουν αργά και σταθερά τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες", τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ζορπίδης.

Ο κ. Κρανιδιώτης ενημέρωσε τον Πρόεδρο του ΕΕΘ για τις θέσεις του κόμματος σχετικά με την φορολογία, την επιχειρηματικότητα και την Αγορά.

"Με χαρά υποδεχθήκαμε εδώ τον κ. Κρανιδιώτη, όπως άλλωστε κάνουμε με όλους τους πολιτικούς που θέλουν να μας επισκεφθούν και να συζητήσουν μαζί μας. Είναι πολύ θετικό οι πολιτικοί και τα κόμματα να ακούν τους φορείς των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων γιατί έτσι παίρνουν τη σωστή εικόνα της Αγοράς και της χώρας, κάτι που τους βοηθά στη συνέχεια για να κάνουν καλύτερα την δουλειά τους", δήλωσε μετά τη συνάντηση ο κ. Ζορπίδης.


Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Αύγουστος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
      

NEWSLETTER