ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

11.09.2017

Newsletter

Εγκαινιάστηκε το Περίπτερο του ΕΕΘ στην 82η ΔΕΘ

Παρουσία πλήθους μελών του Επιμελητηρίου μας εγκαινιάστηκε χτες Κυριακή, το Περίπτερο του ΕΕΘ στην 82η ΔΕΘ, που συμπεριλαμβάνει τις συμμετοχές των μελών του, στα Περίπτερα 8 και 9.
Το Περίπτερο εγκαινίασε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος αναφέρθηκε στην άψογη, όπως την χαρακτήρισε συνεργασία της Περιφέρειας με το ΕΕΘ και τα υπόλοιπα Επιμελητήρια της περιοχής μας, συνεργασία η οποία συμβάλει στο να προχωρά σε σωστούς σχεδιασμούς και στρατηγικές ώστε να ενδυναμώνονεται η επιχειρηματικότητα και να προωθούνται με άψογο τρόπο προγραμματισμοί, όπως αυτοί του ΕΣΠΑ. "Με τρόπους σαν κι αυτούς η Περιφέρεια μας είναι πρωταθλήτρια στην Ελλάδα στις απορροφήσεις του ΕΣΠΑ, ενώ πρόσφατα απέσπασε και έναν τιμητικό τίτλο σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης", τόνισε ο κ. Τζιτζικώστας.

Ο εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, βουλευτής και πρώην υπουργός Δημ. Μάρδας τόνισε ότι οι θυσίες του Λαού αποδίδουν, καθώς είναι ήδη ορατά τα πρώτα σημάδια της ανάκαμψης. 

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μανδρίνος, στην ομιλία του, ευχαρίστησε το ΕΕΘ για την προσφορά περίπτέρου στην ΟΕΕΘ και τόνισε ότι Ομοσπονδία και Επιμελητήριο, σε αγαστή συνεργασία, αγωνίζονται για να προασπίσουν τα συμφέροντα των μικρομεσαίων επιχειρηματιών της περιοχής μας.
Παρόντες στην τελετή των εγκαινίων ήταν ακόμη οι βουλευτές της ΝΔ Σταύρος Καλαφάτης και Θόδωρος Καράογλου, της Χρυσής Αυγής Αντ. Γρέγος και της Ένωσης Κεντρώων Άρης Φωκάς. 

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του ΕΕΘ τόνισε ότι "σας υποδέχομαι στον χώρο στον οποίο φαίνεται ξεκάθαρα ότι το Επιμελητήριο μας στηρίζει δυναμικά το θεσμό της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης αλλά ταυτόχρονα και ότι η ΔΕΘ στηρίζει τα μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης!
Το Επιμελητήριο μας δίνει και φέτος δυναμικό «παρών» στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης! Σε ενιαίο χώρο, στα Περίπτερα 8 και 9, το ΕΕΘ εκπροσωπείται στη φετινή διοργάνωση μέσα από τη δική του επίσημη παρουσία αλλά και την ενιαία συμμετοχή 40 εκθετών- μελών του, που θα εκθέσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε περίπου 1.500 τετραγωνικά μέτρα περιπτέρων και σταντς!
Με τον τρόπο αυτό, το ΕΕΘ προσφέρει στα μέλη του την δυνατότητα να παρουσιαστούν στην 82η ΔΕΘ με πολύ καλύτερους οικονομικούς και επικοινωνιακούς όρους, απ’ό,τι εάν συμμετείχαν μεμονωμένα!
Παράλληλα, δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες της 82ης ΔΕΘ να έρθουν σε επαφή με τους επαγγελματίες της Θεσσαλονίκης επισκεπτόμενοι έναν χώρο, αφού με την ενιαία συμμετοχή δεν είναι διάσπαρτοι στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο, αλλά συγκεντρωμένοι!
Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και φέτος ζήτησε και εξασφάλισε τα Περίπτερο 8 και 9, που είναι από τα πιο εύκολα προσβάσιμα και περισσότερο προβεβλημένα περίπτερα της ΔΕΘ, αφού βρίσκονται στο μέσον του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου.
Το σημαντικότερο για τους εκθέτες- μέλη του ΕΕΘ είναι ότι με την τακτική της ενιαίας συμμετοχής καταλαμβάνουν εκθεσιακούς χώρους στα κεντρικά αυτά περίπτερα, ενώ εάν ήταν μεμονωμένοι εκθέτες θα βρίσκονταν σε κάποιο άλλον χώρο, πολύ υποδεέστερο. Και φυσικά, η ενιαία συμμετοχή σε σχέση με τη μεμονωμένη έχει πολύ χαμηλότερο κόστος για τον εκθέτη.
Υπενθυμίζω ότι το Επιμελητήριο μας επιχορηγεί τη συμμετοχή των μελών του σε εκθέσεις. Ειδικά για την ΔΕΘ και λόγω της ενιαίας συμμετοχής το κόστος είναι ακόμη ανταγωνιστικότερο...
Στη διάρκεια της διοργάνωσης θα διοργανώσουμε εδώ αρκετές εκδηλώσεις, αφού αξιοποιούμε τις ευκαιρίες που μας δίνει η ΔΕΘ για μεγαλύτερη εξωστρέφεια και προβολή. Εδώ οι επιστημονικοί σύμβουλοι του Επιμελητηρίου μας θα συναντιούνται με επαγγελματίες για να τους δίνουν συμβουλές και γνώμες για όποιο φορολογικό ή ασφαλιστικό πρόβλημα αντιμετωπίζουν. Επίσης ο Σύλλογος Κρεοπωλών Θεσσαλονίκης θα διοργανώσει στο δικό του σταντ, διάφορες εκδηλώσεις ενημέρωσης του κοινού, όπως γευσιγνωσία κρεάτων, παροχή συμβουλών για την ποιότητα του κρέατος αλλά και κληρώσεις για δωρεάν κρεοσκευάσματα!Δείτε το βίντεο

 

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Αύγουστος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
      

NEWSLETTER