ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

05.09.2017

Newsletter

Την Κυριακή τα εγκαίνια του Περιπτέρου του ΕΕΘ στη ΔΕΘ

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης προσκαλεί όλα τα μέλη του στα εγκαίνια του Περιπτέρου του στη φετινή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Τα εγκαίνια θα γίνουν την ερχόμενη Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου στις 11 το πρωί, στο χώρο του Περιπτέρου 8, το οποίο καταλαμβάνουν οι συμμετοχές των μελών του ΕΕΘ.
Το Επιμελητήριο μας δίνει και φέτος δυναμικό «παρών» στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης! Σε ενιαίο χώρο, στα Περίπτερα 8 και 9, το ΕΕΘ εκπροσωπείται στη φετινή διοργάνωση μέσα από τη δική του επίσημη παρουσία αλλά και την ενιαία συμμετοχή 40 εκθετών- μελών του, που θα εκθέσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε περίπου 1.500 τετραγωνικά μέτρα περιπτέρων και σταντς!
Με τον τρόπο αυτό, το ΕΕΘ προσφέρει στα μέλη του την δυνατότητα να παρουσιαστούν στην 82η ΔΕΘ με πολύ καλύτερους οικονομικούς και επικοινωνιακούς όρους, απ’ό,τι εάν συμμετείχαν μεμονωμένα!
Παράλληλα, δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες της 82ης ΔΕΘ να έρθουν σε επαφή με τους επαγγελματίες της Θεσσαλονίκης επισκεπτόμενοι έναν χώρο, αφού με την ενιαία συμμετοχή δεν είναι διάσπαρτοι στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο, αλλά συγκεντρωμένοι!
Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και φέτος ζήτησε και εξασφάλισε τα Περίπτερο 8 και 9, που είναι από τα πιο εύκολα προσβάσιμα και περισσότερο προβεβλημένα περίπτερα της ΔΕΘ, αφού βρίσκονται στο μέσον του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου, ακριβώς κάτω από το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο και στη συμβολή των δύο κεντρικών αξόνων της ΔΕΘ.
Το σημαντικότερο για τους εκθέτες- μέλη του ΕΕΘ είναι ότι με την τακτική της ενιαίας συμμετοχής καταλαμβάνουν εκθεσιακούς χώρους στα κεντρικά αυτά περίπτερα, ενώ εάν ήταν μεμονωμένοι εκθέτες θα βρίσκονταν σε κάποιο άλλον χώρο, πολύ υποδεέστερο. Και φυσικά, η ενιαία συμμετοχή σε σχέση με τη μεμονωμένη έχει πολύ χαμηλότερο κόστος για τον εκθέτη.
Υπενθυμίζεται ότι το ΕΕΘ επιχορηγεί τη συμμετοχή των μελών του σε εκθέσεις. Ειδικά για την ΔΕΘ και λόγω της ενιαίας συμμετοχής το κόστος είναι ακόμη ανταγωνιστικότερο...
Στη διάρκεια της διοργάνωσης ο Σύλλογος Κρεοπωλών Θεσσαλονίκης θα διοργανώσει στο δικό του σταντ, στο Περίπτερο 8 διάφορες εκδηλώσεις ενημέρωσης του κοινού, όπως γευσιγνωσία κρεάτων, παροχή συμβουλών για την ποιότητα του κρέατος αλλά και κληρώσεις για δωρεάν κρεοσκευάσματα!
 
Το επίσημο δείπνο
Το βράδυ του Σαββάτου 9 Σεπτεμβρίου το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης παραθέτει, αμέσως μετά την τελετή των εγκαινίων της ΔΕΘ, το καθιερωμένο δείπνο στις διοικήσεις των Επιμελητηρίων όλης της χώρας που έρχονται στην πόλη για την λαμπρή διοργάνωση.
Το δείπνο θα παρατεθεί στο Roof Top του Μεγάρου Μουσικής 2 και σ’ αυτό έχουν προσκληθεί οι αρχές της πόλης, εκπρόσωποι της κυβέρνησης και κομμάτων αλλά και εκπρόσωποι της Ελληνικής Επιχειρηματικής Κοινότητας. Το ΕΕΘ έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να διοργανώνει μία εξαιρετικά λαμπρή εκδήλωση για τη συνάντηση και ζύμωση των ανθρώπων των Επιμελητηρίων, με την ευκαιρία φυσικά της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Ιούλιος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
  
1
2
3
4
5
6
7
8

Διαδικτυακή Συνάντηση Εργασίας Έργου SCOPE

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020, Ώρα: 17:00 
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  

NEWSLETTER