ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ενημέρωση-Πληροφόρηση

15.11.2013

Ενημέρωση-Πληροφόρηση

Διεθνές Συνέδριο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας

Πρόσκληση στο Διεθνές Forum
'Women Lead the Success in the Economy'
 
Αγαπητές Φίλες,
 
Με την ιδιότητα της Προέδρου του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών και Στελεχών Επιχειρηματικών Φορέων (ΕΕΔΕΓΕ) και της Προέδρου του Eurochambres Women Network, λαμβάνω την τιμή να σας προσκαλέσω στο Διεθνές Forum 'Women Lead the Success in the Economy', που διοργανώνεται στο πλαίσιο των δράσεων προώθησης της γυναικείας επιχειρηματικότητας, μεταξύ 5 - 7 Δεκεμβρίου 2013 στην Αθήνα, στο Συνεδριακό Κέντρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών - Αίθουσα «Ερμής».
 
Το Forum απευθύνεται σε Διοικητικά Στελέχη Παγκόσμιων Φορέων που εκπροσωπούν τη Γυναίκα Επιχειρηματία, Διακεκριμένους Επιχειρηματίες από κάθε άκρη της γης, εκπρόσωπους Μη Κυβερνητικών Οργανισμών Γυναικών, Επικεφαλείς Οργανισμών Ανάπτυξης της Μικρομεσαίας Επιχειρηματικότητας αλλά και σε Γυναίκες Κυβερνητικούς Εκπροσώπους κρατών από τις έξι ηπείρους.
 
Οι κύριοι στόχοι του Forum, πέραν της παρουσίασης των δράσεων του Δικτύου και της προσέλκυσης εν δυνάμει Επενδυτών και Business Partners που ενδιαφέρονται για τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που παρουσιάζει η χώρα, περιλαμβάνουν και την προβολή της θέσης των Ελληνίδων γυναικών σε Επιχειρήσεις τοπικά και διεθνώς, συμβάλλοντας έτσι στη θετική προβολή της χώρας μας. Για την επίτευξη των στόχων αυτών, το πρόγραμμα περιλαμβάνει διαλέξεις, στρογγυλές τράπεζες και διμερείς επιχειρηματικές συναντήσεις.
 
Ο τίτλος του Διεθνούς Forum 'Women Lead The Success In The Economy', επιλέχθηκε με σκοπό να αναδείξει τις Γυναίκες και τον σημαντικό ενεργό ρόλο τους στην παρούσα κατάσταση που χαρακτηρίζεται από την Οικονομική Κρίση που αντιμετωπίζει η Ευρώπη και ιδιαίτερα οι χώρες του Νότου, με επίκεντρο την Ελλάδα και τη συνεχιζόμενη ύφεση παγκοσμίως. Θέλαμε ο τίτλος του Forum να αντανακλά την ανταπόκριση του Δικτύου μας στις παρούσες ανάγκες της χώρας μας.
 
Έχουμε τη χαρά να σας προσκαλέσουμε προσωπικά να συμμετέχετε σε αυτήν την κρίσιμη συνάντηση, να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας, τις ιδέες για βέλτιστες πρακτικές που εφαρμόσατε με επιτυχία και τα σχεδία για μελλοντικές δράσεις που ενδεχομένως θα μας βοηθήσουν όλους να αντιμετωπίσουμε τις τρέχουσες συνθήκες.
 
Για περαιτέρω πληροφορίες καθώς και για εγγραφή μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Φόρουμ στη διεύθυνση: www.eedege-congress.eu.

 
Με εκτίμηση,
Σοφία Οικονομάκου
Πρόεδρος
ΕΕΔΕΓΕ
Eurochambres Women Network
Οργανωτική Επιτροπή 

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Ιούλιος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
  
1
2
3
4
5
6
7
8

Διαδικτυακή Συνάντηση Εργασίας Έργου SCOPE

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020, Ώρα: 17:00 
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  

NEWSLETTER