ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

21.02.2017

Newsletter

Δήμος Θεσσαλονίκης: Μαζί με το ΕΕΘ στο Βελιγράδι


Ο Δήμος Θεσσαλονίκης προχτές εξέδωσε το παρακάτω Δελτίο Τύπου:

Με κοινό περίπτερο στη μεγάλη τουριστική έκθεση του Βελιγραδίου, που διοργανώνεται από τις 23 έως τις 26 Φεβρουαρίου, θα συμμετάσχουν ο Δήμος Θεσσαλονίκης και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.
Στο πλαίσιο της πολύπλευρης συνεργασίας τους, οι δυο φορείς δίνουν το «παρών» σε μία από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες τουριστικές εκθέσεις της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, με σκοπό να προβάλουν την Θεσσαλονίκη στο κοινό και τους επαγγελματικούς φορείς, ως ελκυστικό τουριστικό προορισμό. Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι αγορές της Σερβίας και των υπόλοιπων βαλκανικών χωρών αποτελούν στρατηγικούς στόχους  για τους τουριστικούς φορείς της Θεσσαλονίκης.
Ο Δήμος Θεσσαλονίκης και το ΕΕΘ θα στήσουν από κοινού περίπτερο στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Βελιγραδίου, στο οποίο στελέχη του Τμήματος Τουρισμού του Δήμου θα παρέχουν πληροφορίες και θα διανέμουν αντίστοιχο υλικό για την πόλη.
«Ο Δήμος Θεσσαλονίκης τα τελευταία χρόνια έχει θεμελιώσει μία  αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία με τους επαγγελματίες της πόλης για την προώθηση του προορισμού σε αγορές στόχους και την προσέλκυση ολοένα και περισσότερων τουριστών στην Θεσσαλονίκη» δηλώνει σχετικά ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων, Σπύρος Πέγκας και συμπληρώνει: «Μόνο με  συνέργιες και συνεργασίες μπορεί μια πόλη να ανοίξει τους ορίζοντες της και να γίνει ελκυστική, τόσο στις παραδοσιακές όσο και στις πολλά υποσχόμενες αναπτυσσόμενες αγορές. Η απευθείας αεροπορική σύνδεση της Θεσσαλονίκης με το Βελιγράδι με την Air Serbia, φέρνει την Θεσσαλονίκη κοντά στους Σέρβους τουρίστες και διευκολύνει τις επιχειρηματικές συναλλαγές μεταξύ των δύο χωρών».
Απο την πλευρά του το Επιμελητήριο συμμετέχει στην έκθεση με κεντρικό σύνθημα “Visit Thessaloniki and be sure that a professional will make you feel like home - Professionals Chamber of Thessaloniki - with 55.000 members, at your service” (“Επισκεφθείτε την Θεσσαλονίκη και να είστε σίγουροι ότι κάποιος επαγγελματίας θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν το σπίτι σας! Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης - Με 55.000 μέλη στις υπηρεσίες σας”).

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Αύγουστος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
      

NEWSLETTER