ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

16.12.2016

Newsletter

Συναντήσεις Ζορπίδη με Περιφερειάρχη- Αντιπεριφερειάρχη

Για την απόφαση του Επιμελητηρίου μας να εκδώσει τουριστικό χάρτη της Θεσσαλονίκης ενημέρωσε την Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου χτες ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου μας Μιχάλης Ζορπίδης, σε συνάντηση που είχε μαζί της στο γραφείο της, με τη συμμετοχή στελεχών των δύο φορέων.
Ο κ. Ζορπίδης ζήτησε από την κ. Πατουλίδου να αναλάβει τον συντονισμό της όλης προσπάθειας ώστε να αποκτήσει η περιοχή μας έναν όμορφο και χρηστικό τουριστικό χάρτη, τον οποίο όλοι οι φορείς θα προωθούν στις εκθέσεις και τις γενικότερες προσπάθειες προβολής της περιοχής μας. 
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου μας σημείωσε ότι η κ. Πατουλίδου, ως Πρόεδρος του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής Θεσσαλονίκης είναι η ιδανικότερη να συντονίσει τα Επιμελητήρια, τους Δήμους, τις ενώσεις επαγγελματιών και ξενοδόχων ώστε αυτή η προσπάθεια να επιτύχει.
Στη συνάντηση εκ μέρους του ΕΕΘ συμμετείχε ο Β' Αντιπρόεδρος Κλεόβουλος Θεοτόκης και τα μέλη της Επιτροπής Τουρισμού του ΔΣ Χρύσα Γρανούζη και Ρούλης Εδιάρογλου.

Συνάντηση με Τζιτζικώστα
Ο κ. Ζορπίδης, τη Δευτέρα συμμετείχε στη σύσκεψη που συγκάλεσε το Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστας με τους προέδρους των Επιμελητηρίων.
Αναλυτική συζήτηση έγινε για τις δράσεις ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας στην Κεντρική Μακεδονία, που χρηματοδοτούνται με συνολικό ποσό 140 εκατομμυρίων ευρώ από το νέο ΕΣΠΑ, καθώς οι πρώτες προσκλήσεις θα εκδοθούν τον επόμενο μήνα.

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Μάϊος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
       

NEWSLETTER