ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δελτία τύπου ΕΕΘ

02.01.2013

Δελτία τύπου ΕΕΘ

Η Επιτροπή Γυναικών του ΕΕΘ στο Χαρίσειο γηροκομείο και στις γυναικείες φυλακές Διαβατών

Το Χαρίσειο γηροκομείο και τη γυναικεία πτέρυγα των φυλακών Διαβατών επισκέφθηκαν μέσα στις γιορτές τα μέλη της Επιτροπής Γυναικών του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο του κοινωνικού έργου που ασκεί το ΕΕΘ, τόσο σε σχέση με τα μέλη του, όσο και με ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού. Στην προκειμένη περίπτωση η διοίκηση του ΕΕΘ έκρινε ότι στην παρούσα πολύ δύσκολη από οικονομικής απόψεως  συγκυρία οι συμπολίτες μας της τρίτης ηλικίας και οι έγκλειστες χρίζουν ιδιαίτερης στήριξης και φροντίδας, μιας και η κρίση έχει «χτυπήσει» κυρίως τους ασθενέστερους κρίκους της ελληνικής κοινωνίας.

Τα μέλη της Επιτροπής Γυναικών του ΕΕΘ αξιοποίησαν την απόφαση της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου να συνδράμει στην κατεύθυνση αυτή και σε συνεννόηση με τις διοικήσεις των δύο ιδρυμάτων πρόσφεραν ρουχισμό και τρόφιμα. Επίσης, εκτός από την ανταλλαγή ευχών διέθεσαν ικανό χρόνο για να συζητήσουν με τους γέροντες και τις φυλακισμένες για τις ανάγκες τους, ώστε οι επισκέψεις να επαναληφθούν σε πρώτη ευκαιρία, αφού απόφαση της διοίκησης του ΕΕΘ είναι το επόμενο διάστημα να ενταθεί η κοινωνική δράση του Επιμελητηρίου. 

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Νοέμβριος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20

Συνέδριο με τίτλο: «EUandU» θΕΕσσαλονίκη Εdition και θέμα: «Επιχειρηματικότητα και Απασχόληση των νέων στην ΕΕ»

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής διοργανώνει συνέδριο στην Ελλάδα στις 29 και 30 Νοεμβρίου 2019  στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης, (Αποθήκες Γ & Δ), με τίτλο: «EUandU» θΕΕσσαλονίκη Εdition και θέμα: «Επιχειρηματικότητα και Απασχόληση των νέων στην ΕΕ» (https://www.euandu.eu ).  
21
22
23
24
25

Βραβεία Επιχειρηματικής Αριστείας 2019

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, με πρωτοβουλία της Επιτροπής Γυναικείας & Νεανικής Επιχειρηματικότητας και της Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας του Ε.Ε.Θ., τιμά και βραβεύει επιτυχημένους επαγγελματίες του Νομού μας, διοργανώνοντας «Βραβεία Επιχειρηματικής Αριστείας», στο Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης, στις 25 Νοεμβρίου 2019.

Πρόσκληση - Απονομή Αριστείων Επιχειρηματικότητας

26
27
28
29
30
 

NEWSLETTER