ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

25.11.2016

Newsletter

Σύσκεψη φορέων αύριο υπό τον Τσίπρα

Σύσκεψη φορέων της Θεσσαλονίκης με αντικείμενο τα προβλήματα και τα αιτήματα της περιοχής μας συγκαλεί αύριο στο πρώην Υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Στη σύσκεψη αυτή το Επιμελητήριο μας προσκλήθηκε και θα εκπροσωπήσει ο Πρόεδρος μας Μιχάλης Ζορπίδης.
Ο Πρωθυπουργός θα βρίσκεται αύριο στη Θεσσαλονίκη για να εγκαινιάσει το Γραφείο Θεσσαλονίκης, στο οποίο θα προΐσταται η κ. Κατερίνα Νοτοπούλου.

Σήμερα στην Αλεξανδρούπολη
«Η Αλεξανδρούπολη μπορεί να γίνει και θα γίνει ένας ισχυρός κόμβος μεταφορών όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά για την ευρύτερη περιοχή της Βαλκανικής
γιατί από εδώ περνάνε οι ενεργειακοί δρόμοι του μέλλοντος. Εδώ έχουμε σχέδιο να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο λιμάνι» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας σε ομιλία του στην πόλη, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Θράκη.
Και πρόσθεσε: «Θέλω να τονίσω ότι παρά το γεγονός ότι η χώρα περνάει μια μεγάλη περιπέτεια και έχει απολέσει το 1/4 του εθνικού μας πλούτου, το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης άντεξε και έχουμε καταφέρει να εξασφαλίσουμε και το τελευταίο ευρώ από τα προγράμματα ΕΣΠΑ και ταυτόχρονα με την καλή διαχείριση από τον οργανισμό λιμένος Αλεξανδρούπολης είμαστε σε θέσει να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες του λιμανιού».

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Φεβρουάριος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
       

NEWSLETTER