ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

23.11.2016

Newsletter

Ατζέντα Θεσσαλονίκης: καταλήψεις κατά των πλειστηριασμών!

Η σημερινή ατζέντα για τη Θεσσαλονίκη έχει τα εξής κύρια "κεφάλαια", 1. Καιρός: Η συννεφιά, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται ανάμεσα στους 9 και τους 12 βαθμούς Κελσίου είναι το σημαντικότερο στοιχείο της σημερινής πρόγνωσης του καιρού για την περιοχή της Θεσσαλονίκης.
Ο βαρδάρης θα είναι ασθενής (1 μποφώρ) αλλά η υγρασία έντονη (από 77% το πρωί έως 99% τις βραδυνές ώρες).

Κατά των πλειστηριασμών
Συγκεντρώσεις και πορεία έχουν προγραμματίσει για σήμερα τα μέλη Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης ενάντια στους πλειστηριασμούς.
Στις 12:30 έχουν καλέσει σε συγκέντρωση έξω από κεντρικό κατάστημα τράπεζας στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Εθνικής Αμύνης. Από εκεί σκοπεύουν να κάνουν πορεία προς το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης όπου έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση στις 15:30.
Η συντονιστική επιτροπή των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος αποφάσισε και σήμερα την αποχή των συμβολαιογράφων από τη διενέργεια πλειστηριασμών.
Κατ' εξαίρεσιν θα διεξάγονται πλειστηριασμοί κατόπιν χορηγηθησομένης αδείας εκ των Συλλόγων ή της Συντονιστικής Επιτροπής Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, έπειτα από σχετικό αίτημα του επί του πλειστηριασμού υπαλλήλου, που θα υποβληθεί κατόπιν έγγραφης αίτησης σε αυτόν από τον επισπεύδοντα.

Διακοπές της ΔΕΗ
Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση περιοχών των Συκεών, της Αγίας Τριάδας Θερμαϊκού και της Πολίχνης θα σημειωθούν σήμερα, λόγω προγραμματισμένων εργασιών της ΔΕΗ.

Ομιλία για την Αμφίπολη
Τους τρόπους με τους οποίους οι επιστήμονες "ακτινογράφησαν" τον λόγο Καστά, ώστε να βοηθήσουν τις ανασκαφές, θα παρουσιάσει ο καθηγητής του ΑΠΘ Γρηγόρης Τσόκας, σε εκδήλωση του Ανοιχτού Πανεπιστημίου, σήμερα στις 7 στο Μέγαρο Μουσικής.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Αύγουστος
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
      

NEWSLETTER